Search
Close this search box.

HARRASTEAJONEUVO-
TAPAHTUMA
29.7.2023

Bensaa suonissa!
Uudistunut harrasteajoneuvo-
tapahtuma palaa Liperiin jo 4. kerran.

Harrasteajoneuvotapahtuma saapuu Liperiin heinäkuussa! Tapahtuma on toteutettu jo kolmena edellisenä kesänä ja on muodostunut iloisten, hyväntuulisten harrastajien ja yleisön kohtaamiseksi – hienoksi tapahtumaksi ja sen myötä merkittäväksi  osaksi Liperin  tapahtumakesää. Tapahtumapaikkana on idyllinen Liperin mylly-meijerimiljöö.

Harrasteajoneuvotapahtuma tarjoaa nähtävää ja tutustuttavaa koko perheelle. Harrasteajoneuvoja löytyy laidasta laitaan, kuplavolkkareista aina muhkeisiin jenkkirautoihin, kääpiöautoista sodanaikaiseen Kubelwageniin. Alueelle kokoontui v 2021 reilusti yli sata ajoneuvoa. 

huojuva lato yhtyeen jäsenet

OHJELMASSA:

Härmäkantriyhtye Huojuva lato

Rockbändi Busters

Ihanat Pin-up siskot

Cruising klo 15, Riverside Rebels

Omistatko ajokuntoisen aikaansa edustavan tavanomaisen tai entisöidyn harrasteajoneuvon?  Ilmoittaudu ja tuo se esille tapahtumakentälle.  Se ei maksa sinulle mitään.  Viivähtäessäsi itsekin paikalla tapaat runsaan joukon samanhenkisiä harrastajia, voit vaihtaa kuulumisia ja saada hyviä vinkkejäkin.

Ilmoittaudu mukaan

PinUp ihastuttaa

Pin up – tuo ihastuttava kulttuuri, ilmeikkäät poseeraukset, lempeä, hyväntahtoinen käytös ja  pukeutumistyyli on kuin vanhojen autojen harrastaminenkin – elämäntapa, joka miltei vie mennessään.  Niin asuja, profiilia kuin autojakin suunnitellaan, muokataan, rakennetaan ja täydellisesti entisöidäänkin.  Vanhoja autoja ei vain ajeta, niitä harrastetaan.  Täydellä sydämellä.  Kuten Pin Uppiakin.   Nämä yhdessä luovat alueelle ainutlaatuisen tunnelman, joka on aistittava, koska sitä ei voi sanoin kuvailla.  

 

Alueella autojen kanssa kilvan ihastuttavat nuo 1940-50 luvun henkeen pukeutuneet  Pin Up tytöt kynähameineen, farkkuineen ja liehuvine kellohelmoineen.

Tule ihastelemaan kauneuskilpailua!

Nähtävää ja ihasteltavaa myös perheen pienimmille!