HARRASTEAJONEUVO-
TAPAHTUMA
2.7.2022 klo 10-16

Harrasteajoneuvo-
tapahtuma toteutetaan jo 3. kerran Liperin Myllymiljööllä

Harrasteajoneuvotapahtuma on toteutettu Liperin Myllymiljööllä jo kahtena kesänä ja on muodostunut iloisten, hyväntuulisten harrastajien ja yleisön kohtaamiseksi – hienoksi tapahtumaksi ja sen myötä merkittäväksi  osaksi Liperin  tapahtumakesää.

Harrasteajoneuvotapahtuma tarjoaa nähtävää ja tutustuttavaa koko perheelle. Harrasteajoneuvoja löytyy laidasta laitaan, kuplavolkkareista aina muhkeisiin jenkkirautoihin, kääpiöautoista sodanaikaiseen Kubelwageniin. Alueelle kokoontui v 2021 reilusti yli sata ajoneuvoa. 

Tule etkoille!

Harrasteautoetkot Rockabillyn ja Rebellion-yhtyeen  sävyttämänä Myllypuodilla pe klo 20-24.

Omistatko ajokuntoisen aikaansa edustavan tavanomaisen tai entisöidyn harrasteajoneuvon?  Ilmoittaudu ja tuo se esille tapahtumakentälle.  Se ei maksa sinulle mitään.  Viivähtäessäsi itsekin paikalla tapaat runsaan joukon samanhenkisiä harrastajia, voit vaihtaa kuulumisia ja saada hyviä vinkkejäkin.

Ilmoittaudu mukaan

PinUp ihastuttaa

Pin up – tuo ihastuttava kulttuuri, ilmeikkäät poseeraukset, lempeä, hyväntahtoinen käytös ja  pukeutumistyyli on kuin vanhojen autojen harrastaminenkin – elämäntapa, joka miltei vie mennessään.  Niin asuja, profiilia kuin autojakin suunnitellaan, muokataan, rakennetaan ja täydellisesti entisöidäänkin.  Vanhoja autoja ei vain ajeta, niitä harrastetaan.  Täydellä sydämellä.  Kuten Pin Uppiakin.   Nämä yhdessä luovat alueelle ainutlaatuisen tunnelman, joka on aistittava, koska sitä ei voi sanoin kuvailla.  

Alueella onkin esillä vaatteita, asusteita ja muuta rekvisiittaa vanhan kulttuurin ystäville.

 

klo 10.00-16.00 eli näyttelyaikana alueella autojen kanssa kilvan ihastuttavat nuo 1940-50 luvun henkeen pukeutuneet  Pin Up tytöt kynähameineen, farkkuineen ja liehuvine kellohelmoineen.

Kauneudenhoitoalan taitajat  kampaavat ja ehostavat nonstoppina vierailijoita vintage-ajan henkeen ja  mikäs olisikaan mukavampaa kuin istahtaa stailattuna samanhenkisen ajoneuvon kyytiin kuvattavaksi tai pyytää valokuvaajaa nappaamaan kuva ihan vaikka kaverin kanssa kaksin. 

Pikkuväkeä odottaa aivan omat somat jutut niin stailauksessa  kuin aktiviteetteinä kentällä, näin vanhemmatkin voivat hetkeksi istahtaa stailattavaksi.