Search
Close this search box.

ENSIMMÄINEN

TRUCK MEETING 22.-23.7.2022

Pääsyliput 2022

päätapahtuma klo 10-17 pääsymaksu 10€ aikuisilta. Alle 15-vuotiaat lapset veloituksetta. Katso myös sarjalippu verkkokaupasta

Sarjaliput 2022
Katso myös sarjalippu verkkokaupasta

Ensimmäistä kertaa rekat vyöryvät Myllymiljöölle!

Vuoden 2022  Truck Meeting Liperi toteutetaan kahden päivän tapahtumana.

 Perjantaina rekat alkavat saapua alkaen klo 12 ja viimeiset vastaanotetaan klo 22 mennessä.

Tavoittelemme alueelle 70-100 rekkaa, joista jokainen on omanlaisensa yksilö niin ulkomuodoltaan kuin käyttötarkoitukseltaan..  Osa vanhempia, jo elämää nähneitä, jokunen jopa uusi.  Toinen näyttävämpi malliltaan, toinen muutoin ulkomuodoltaan.

Näissä ajoneuvoissa pintamaalausten kirjo on laaja, jo siinä riittää ihailemista.  Osassa autoja kuljettavat yöpyvät ja ovatkin tapahtuman aikana paikalla esittelemässä ajoneuvojaan ja kertomassa ammattikuljettajien työstä, sen hyvistä ja huonoista puolista.  Muutamat heistä avaavat autonsa yleisön  tutustuttavaksi .Näin pyritään vähentämään ennakkoluuloja jopa pelkoja suuria tielläliikkujia kohtaan.

Mukana menossa Matti Esko

Truck Meeting Liperi on Pohjois-Karjalan ensimmäinen tämänkaltainen tapahtuma ja siihen on  kiinnitetty esiintymään valtakunnan rekkamies MattiEsko     

Ilmoittaudu mukaan

Mukana Uutta ja Vanhaa, katsottavaa ja itse koettavaa

Tule tutustumaan

PohjoisKarjalan koulutuskuntayhtymältä, Riverialta on tapahtumaan tulossa auto, jossa esitellään alan koulutustarjontaa ja jossa on mahdollista kokeilla ajamista ajosimulaattorissa.

Käytettävissä on myös tila, jossa yleisö ja kuljettajat voivat viihtyä ja tutustua vapaammissakin merkeissä, tavata kollegoita ja keskustella ja tutustua yleisönkin kanssa ihan vapaamuotoisesti.

Vanhoille ammatti-ajoneuvoillekin  löytyy vahva harrastajakuntansa. Nämä usein  työuran autoilun parissa tehneet henkilöt tekevätkin todella arvokasta työtä kunnostamalla nämä jo työkäytöstä poistuneet ajoneuvot silmiemme iloksi ja osaksi autoilun historiaa.